ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/10/14

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΜΩΠΟΥ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (2-6)


Νικηφόρο πέρασμα και από την Αριδαία
Τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα για την ομάδα παλαιμάχων του...

Πιερικού έχουν συνέχεια. Τη Δευτέρα 20-10-2014 το απόγευμα στην Αριδαία οι παλαίμαχοι της ιστορικής ομάδας της Κατερίνης επιβλήθηκαν με σκορ 6-2 τη γηπεδούχο ενδεκάδα των βετεράνων του Αλμωπού. Βέβαια σε τέτοιες συναντήσεις το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα.

Το σημαντικότερο σε αυτούς τους αγώνες είναι η διαιώνιση των κοινωνικών σχέσεων μεταξύ των παλαιμάχων και η διατήρηση της ποδοσφαιρικής ταυτότητας των ανθρώπων που υπηρέτησαν τους συλλόγους με αξιόλογη διαδρομή στα Ελληνικά πρωταθλήματα. Παρ΄ όλα αυτά και οι δύο ομάδες παρουσίασαν αξιόλογο θέαμα, αποδεικνύοντας ότι το ταλέντο και η ποδοσφαιρική ικανότητα παραμένουν ζωντανά στο πέρασμα του χρόνου.

Τα γκολ των Κατερινιωτών σημείωσαν, τρία ο Φωτιάδης, δύο ο Παπαβασιλείου και ένα ο Μπίλλης. Των γηπεδούχων οι Σαμαράς και
Χατζηλαμπρινός.

Τη αποστολή των δεκαεννιά μελών του Πιερικού συνόδευε ο πρόεδρος των
παλαιμάχων Νίκος Καλαμπάκας, ενώ ο προπονητής Πέτρος Πουρπουτίδης με τους συνεργάτες του Γιάννη Πόδα και Γιώργο Ζουγκουρίδη χρησιμοποίησε τους ποδοσφαιριστές
Κουτσικανίδη-Μουστακίδη-Πεϊδη-Μπίλλη-Τζιώκα-Λιάπη-Ταβουκτσή-Πόδα-Παπαβασιλείου-Φωτιάδη-Καλαμπάκα-Δαδάκο-Τσιτιρώκη-Παντελιάδη-Δεληγιαννίδη-Τερζόπουλο.

Ο Αλμωπός αγωνίσθηκε με τους
Καρατζίδη-Σαμαρά-Χατζηλαμπρινό-Σιώπκα-Γιαννακόπουλο-Βλαδινό-Τσαμαρδό-Παπανδρέου-Τσεχιλίδη-Παπαπέτρου-Αδραμανή-Μυλόπουλο-Αμπάρη-Τρούπκο.

Επόμενο παιχνίδι των παλαιμάχων του Πιερικού τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 στην Πτολεμαΐδα με τους βετεράνους της Εορδαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου