ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

2/9/14

Διήμερη απόδραση στον ¨Ολυμπο, με τις Porsche 20-21 Σεμπεμβρίου 2014


Υπό την αιγίδα της εθελοντικής ομάδας Σκοτίνας και του δημοσιογράφου ΣΚΑΪ 926 Απόστολου Λάγιου....
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014
09:00 Συνάντηση στo Σεα Σειριος
09:30 Αναχώρηση προς Κατερίνη
11:30 Ανασυγκρότηση στη Στυλίδα (ύψος 212km βενζινάδικο Aegean)
13:00 Άφιξη στη Replicar Hellas
H Replicar Hellas δραστηριοποιείται στο χώρο της replica και κατασκευής παλαιών μοντέλων, αντίγραφων αυτοκινήτων όπως Porsche 356 Speedster, Porsche 550 Spyder
15:00 Γεύμα στον Μακρύγιαλο, στην ταβέρνα Ακρογιάλι πάνω στην θάλασσα.
17:00 Επιστροφή στο ξενοδοχείo (Mirto Hotel) στο Λιτόχωρο σε υψόμετρο 300 μέτρων από τη θάλασσα, σκαρφαλωμένο στους πρόποδες του Ολύμπου.
Κόστος 45€ το δίκλινο
Υπάρχει δημοτικό parking 200 θέσεων ακριβώς απέναντι το οποίο θα φυλάσετε από security τις νυχτερινές ώρες.
20:30 Επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου
Το ΝΜΛ ιδρύθηκε το 1995 από την Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικών Λιτοχώρου, με σκοπό την διάσωση, διαφύλαξη της Ναυτικής πολιτιστικής κληρονομιάς του Λιτοχώρου. Έκτοτε εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα στοιχεία της Λιτοχωρίτικης Ναυτικής κληρονομιάς και της Εμπορικής Ναυτιλίας.
Kυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014
10:00 Αναχώρηση για τα Πριόνια Ολύμπου,στα 1.100 μέτρα υψόμετρο.Τα Πριόνια είναι το τελευταίο σημείο στο οποίο μπορούμε να οδηγηθούμε με το αυτοκίνητο (απέχει 18 χιλιόμετρα από το Λιτόχωρο) και εκεί υπάρχει διαμορφωμένος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Εκεί θα γνωρίσουμε τον φύλακα Ολύμπου τον κ.Δημήτρη Κυρίτση που φυλάει τον Όλυμπο χειμώνα καλοκαίρι,θα απολαύσουμε το τσάι Ολύμπου και την φασολάδα Ολύμπου,επίσης θα μας διηγηθεί ιστορίες για το μυθικό βουνό, ενώ θα μας μιλήσει και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ 926 Απόστολος Λάγιος.
14:00 Γεύμα στον Παλαιο Παντελεήμονα στην ταβέρνα "Αγνάντι". Ο Παλαιός Παντελεήμονας αποτελεί ένα από τα ωραιότερα χωριά της Μακεδονίας, μόλις 4 χλμ από τη θάλασσα και στους πρόποδες του Ολύμπου. Εκεί θα γνωρίσουμε την ομάδα Ε και τον μαραθωνοδρόμο Αριστοτέλης Κακογεωργίου, ιδρυτή του Ναού των Ελλήνων (του πρώτου σύγχρονου ελληνικού Ναού εν Ελλάδι). Τα μέλη της ομάδας Ε θα ντυθούν αρχαίοι Έλληνες στρατιώτες και θα απολαύσουμε ένα υπέροχο θέαμα.
* Στο δρόμο προς Μακρύγιαλο θα υπάρχει μπουφές στο πολυκατάστημα του επιχειρηματία Βροντινού.
* Tο πρατήριο υγρών καυσίμων Σταθακόπουλου θα μας προσφέρει καφέδες και αναψυκτικά.
* Θα υπάρχει οδική βοήθεια από την Interamerican
για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 6938917804 (Ρούσσος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου