ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/9/14

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΒΡΥΑΣ-ΡΗΤΙΝΗΣ


Προκειμένου η υπηρεσία μας να προχωρήσει σε εργασίες βελτίωσης της προσωρινής αποκατάστασης... της κατολίσθησης στο 2ο χλμ. της 15ης Επαρχιακής οδού Βρύας -Ρητίνης, θα διακοπεί η κυκλοφορία από Τρίτη 2-9-2014 έως Σάββατο 6-9-2014.
Η διοχέτευση της κυκλοφορίας θα γίνει μέσω της 4ης Επαρχιακής οδού Κατερίνης-Μοσχοποτάμου.
Η...

ΔΤΕ ΠΕ Πιερίας, με το μηχανολογικό της εξοπλισμό και το τεχνικό προσωπικό, διενεργεί εργασίες βελτίωσης-χαλικόστρωσης σε παράπλευρη, της θέσης κατολίσθησης, αγροτικής οδού σε μήκος περίπου 700μ, ώστε να είναι εφικτή η διοχέτευση της προσωρινής κυκλοφορίας των μικρών επιβατικών οχημάτων.
Η παράκαμψη ξεκινά δυτικά της πλατείας του οικισμού της Βρύας και καταλήγει περίπου 300μ μετά την κατολίσθηση, προς Ρητίνη.
Η υπηρεσία μας θα τοποθετήσει κατάλληλη σήμανση διακοπής της κυκλοφορίας (περίπου 1χλμ. περίπου πριν την κατολίσθηση και 300μ μετά την κατολίσθηση) σε θέσεις όπου θα υπάρχει η δυνατότητα ελιγμών αναστροφής μεγάλων οχημάτων, καθώς και πληροφοριακές πινακίδες για την ενημέρωση των οδηγών στις απαιτούμενες θέσεις.



Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Π. Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου