ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

8/9/14

Πότε θα πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου Αυγούστου 2014


Την πρόθεση του υπουργείου Εργασίας να γίνεται η πληρωμή για τα προνοιακά επιδόματα κάθε μήνα αλλά και την καταβολή των επιδομάτων για το δίμηνο Ιουλίου Αυγούστου στις 15/9 έκανε γνωστή ο υφυπουργός κ. Κεγκέρογλου.
Ο υφυπουργός Εργασίας έκανε επίσης γνωστό ότι τα επιδόματα του ΟΓΑ θα καταβληθούν στις 18 Σεπτέμβριου.

Διευκρινήσεις για την καταβολή του οικογενειακού, του προνοιακού, αλλά και την πιλοτική εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος έδωσε ο υφυπουργός Εργασία, Βασίλης Κεγκέρογλου. Στις 18/9 αναμένεται να λάβουν την τρίτη δόση του οικογενειακού επιδόματος οι δικαιούχοι του, ενώ θα γίνει και εξόφληση σε όσους δεν έχουν λάβει τις προηγούμενες δύο δόσεις, διευκρίνισε μιλώντας στον "ΑΝΤ1".

Αναφερόμενος στα προνοιακά επιδόματα, που καταβάλλονται από τους κατά τόπους Δήμους της χώρας, είπε ότι θα καταβληθεί περίπου στα μέσα του Σεπτέμβρη. Το προνοιακό επίδομα, που λαμβάνεται κάθε δίμηνο, γίνεται προσπάθειες να γίνει μηναία η καταβολή του, όπως είπε ο ίδιος, εξηγώντας ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συντονιστούν οι τρεις φορείς: αυτός που εκπροσωπεί ο ίδιος, το υπουργείο Εργασίας, το υπουργείο Εσωτερικών, που είναι και το αρμόδιο και ο Δήμοι.


www.dikaiologitika.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου