ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/7/14

ΒΟΜΒΑ: “ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΧΙΩΤΑΚΗ, ΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ”

“ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 250.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ Ο Γ.ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ”-(ΡΕΠΟΡΤΑΖ)..


Σοβαρότατες καταγγελίες που όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη διερευνά η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, κάνει στην κάμερα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η κατεστραμμένη πια επιχειρηματίας, Κατερίνα Παρασκευοπούλου. Η γυναίκα προσπάθησε με τον...

σύζυγο της, Νίκο Παρασκευόπουλο, να ανοίξουν ένα κατάστημα delicatessen στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Το αποτέλεσμα ήταν να ξετιναχθούν οικονομικά παλεύοντας πάνω από δύο χρόνια να ορθοποδήσουν το κατάστημα τους και να πάρουν προέγκριση αδείας-όπως ισχυρίζονταν ότι δικαιούντο “ανάμεσα σε αρπακτικά και εκβιαστές”. Όταν κάποια στιγμή το άνοιξαν και το δούλεψαν, μετά από βάσανα και κόπους, τελικά στο κατάστημα μπήκε λουκέτο. Αιτία-όπως ισχυρίζονται- “το κύκλωμα εκβιαστών” που εδράζεται μέσα στο Δήμο Κηφισιάς και το οποίο τους παγίδεψε και τους κατέστρεψε αφού πρώτα τους είχε ξεζουμίσει. “Παγιδευμένη πλέον γιατί είχα ξοδέψει πολλά χρήματα”(σ.σ για την επένδυση και τα “λάδια” από εδώ και από εκεί), άκουγα όλο και περισσότερο από διάφορους πολιτικούς κύκλους καθώς και άλλους επιχειρηματίες ότι ο Δήμαρχος Κηφισιάς(σ.σ Νίκος Χιωτάκης, κουμπάρος και όπως λένε πολιτικά κουτσομπολιά και “ταμίας της Συγγρού”, στα Βόρεια Προάστεια όπου διαμένει ο κύριος πρωθυπουργός), και μια σειρά εκτελεστικών οργάνων γύρω από αυτόν(δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι κλπ)όντως αποτελούσαν ένα εκβιαστικό κύκλωμα εις βάρος των επενδυτών της περιοχής, χρησιμοποιώντας ως κλειδί τις χρήσεις γης της Ν.Ερυθραίας και της Κηφισιάς”.
Όλη η καλή παρέα μαζί: Χιωτάκης, Πατούλης, Σαμαράς, Μιχελάκης(foto εξωφύλλου)

-Χιωτάκης-Σαμαράς: Ο πρωθυπουργός και ο ταμίας

Με λίγα λόγια η κ.Παρασκευοπούλου-προβαίνει σε σοβαρότατες καταγγελίες που αποκτούν τεράστιες πολιτικές προεκτάσεις. Αληθεύουν δεν αληθεύουν, το ΜΑΞΙΜΟΥ όφειλε να τις διερευνήσει πριν αυτές φθάσουν στη Δικαιοσύνη. Γιατί το ΜΑΞΙΜΟΥ καταγγέλλεται ότι γνώριζε. Ποια τύχη όμως θα έχουν οι καταγγελίες της στον Εισαγγελέα Διαφθοράς και στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων -όπου έχει καταθέσει και αυτή και ο σύζυγος της οι οποίοι αναμένουν κάποιο φως; Πολύ φοβούμαστε ότι με την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση των “γκάγκστερ του Μαξίμου” δεν θα έρθει δικαίωση όσο αυτοί διακυβερνούν αμαρτωλά τη χώρα.

Και οι παπάδες στην παρέα. Αλίμονο…

ΒΑΣΗ 30.000 ΚΑΙ ΤΑΒΑΝΙ 250.000 ΕΥΡΩ “ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ”




“Πήγαμε να πάρουμε την προέγκριση όπως έλεγε ο νόμος. Μας παραμύθιασαν ότι θα μας την δώσουν αλλά κάποια στιγμή ένα πρωί ήρθε ένα καλόπαιδο που μας είπε ότι “δεν θα πάρεις ποτέ άδεια εάν δεν δώσεις στον δήμαρχο Χιωτάκη 250.000 ευρώ”, σημειώνεται στην αναφορά και λέγεται στην κάμερα.

Όσα μας λέει στην κάμερα η κ.Παρασκευοπούλου-πάντα επώνυμα-είναι τρομερά και άλλο τόσο τρομερά εάν ισχύει το 1/10 από αυτά: “Ήρθε στο γραφείο μου δημοτικός παράγων-τον κατονομάζει-και μου είπε: Είμαι άνθρωπος του Δημάρχου. Έχει αποφασίσει να σε βοηθήσει. Για να λάβεις την προέγκριση θέλουμε 30.000 ευρώ”. Τα έδωσα, μας λέει η καταγγέλλουσα και ως δια μαγείας “έλαβα την προέγκριση την επόμενη μέρα”!

Μετά από λίγο καιρό άρχισαν νέα προβλήματα και “εκβιασμοί”, όπως αναφέρεται και στην μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Διαφθοράς αλλά και στην κάμερα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Τα αρπακτικά ζητούσαν κι άλλα λεφτά και της σφράγισαν πάλι το μαγαζί. Η ιδιοκτήτρια αφηγείται ότι έρχονταν συνέχεια και τις ζητούσαν λεφτά. Στο γραφείο της, ακόμα και σε χώρους στάθμευσης: “Ο τρόπος είναι ένας. 150.000 και καθάρισες. Μετά από αυτά πήγα στο Μαξίμου, στον ιδιαίτερο του Σαμαρά, τον Κανελλόπουλο αλλά και στον υπουργό Εσωτερικών, τον Γιάννη Μιχελάκη. Τα ξέρουν όλα αλλά δεν έπραξαν τίποτα. Μάλιστα αναγκάστηκα να πάω και στον υπουργό Ανάπτυξης, Χατζηδάκη, αλλά και τον Ράιχενμπαχ, τον επιτετραμμένο της TASC FORCE στην Αθήνα. “Μου είπαν ότι έχουν κι άλλες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο δήμαρχο”.

Ο Χιωτάκης κόβει την κορδέλα των νταβατζήδων. Μαζί και ο κ.Κούτρας του ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Που πάει ως κατηγορούμενος για κακούργημα στο σκάνδαλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Μεγαλοπιάστηκε ο αφανής γεωπόνος που έγινε νοματαίος. Τώρα καταγγέλλεται ως εκβιαστής. Ας πει στη Δικαιοσύνη του Σαμαρά να βιαστεί για να μην έχει τέτοιες στάμπες κι ας γυρίσει στην ανθοκομική. Του το συνιστούμε…

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ




Το αποτέλεσμα ήταν η επιχείρηση να κλείσει, 35 άνθρωποι να μείνουν άνεργοι και η επιχειρηματίας να καταστραφεί.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η επιχειρηματίας έχει προσκομίσει στους εισαγγελείς οπτικοακουστικό υλικό με καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες αλλά και εικόνα που δείχνει πολλά και ενδιαφέροντα. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει όλα τα στοιχεία στην κατοχή του και ενημερώνει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς ότι θα πρέπει να προχωρήσουν την υπόθεση γιατί θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Ο κουμπάρος του Σαμαρά, Νίκος Χιωτάκης, προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ και πρόεδρος της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων, γνωστός και ως “ταμίας της Συγγρού” στα Βόρεια Προάστια, πρέπει να γνωρίζει από τις δικαστικές αστυνομικές αρχές σαν δημόσιο πρόσωπο που είναι:

-Ή ότι κάποιοι του σπιλώνουν την υπόληψη και πρέπει να λογοδοτήσουν και να πάνε φυλακή

‘η να πάει φυλακή ο ίδιος σαν εκβιαστής και αρχηγός εγκληματικής ομάδος.

Άλλοι δρόμοι δεν υπάρχουν.

ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ


http://www.makeleio.gr/?p=132856






ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ


Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ: Για να ληφθεί υπόψιν θα πρέπει να αποκατασταθεί η Δικαιοσύνη και η Δημοκρατία στην πατρίδα

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αναστάτωση στη Συγγρού απο την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς ο εν λόγω αυτοδιοικητικός άρχοντας είναι «προεδρικός» φίλος

Με 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε «γαλάζιος» δήμαρχος για παραβάσεις κατά την διάρκεια της θητείας του σε μεγάλο δήμο του Λεκανοπεδίου! Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης δεν προχώρησε στην κατεδάφιση παράνομων κατασκευών καταστημάτων μεγάλων και… ονομαστών εταιρειών, στους εμπορικούς δρόμους της πόλης του, παρά το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες αυτές αυθαίρετες κατασκευές είχαν κριθεί τελεσίδικα κατεδαφιστέες.

Μεταξύ των εταιρειών που αναφέρονται ότι έχουν αυθαίρετες κατασκευές είναι: Cosmote, Coca-Cola, Καστελόριζο, Everest…

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει προβληματισμό στη Συγγρού, καθώς ο γαλάζιος δημαρχος είναι στενός πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο και βοήθησε σημαντικά κατά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου